SaraDenRaraa

tisdag 18 januari 2011

Jag har anmält mig till att bli testpilot. Gör det du också!
(Anmälningstiden går ut den 7 februari 2011.)
 http://smartsontestpilot.se/tradizionale/bli-testpilot/
http://www.youtube.com/watch?v=duXjBiSglaM

Nya stenugnsbakade Tradizionale är en pizza bakad direkt på varm sten. Oemotståndligt frasig på utsidan och samtidigt lätt och luftig på insidan. Bakad i stenugn – Precis som i Italien.



Pizza Tradizionale från Dr. Oetker finns i flera olika sorter…
Spinaci - Spenat, tomater, goudaost, basilika.
Speciale - Edamerost, champinjoner, salami, skinka, tomater.
Mozzarela - Solmogna körsberstomater, mozzarelaost, basilika.
Diavola - Edamerost, peperoni, salami/calabrese, tomater, paprika, chilifrukter.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar